O Caps – negativna mišljenja, forum, ljekarna, cijena, gdje kupiti, forum

O Caps je visokokvalitetan dodatak  na bazi bilja i prirodnih ekstrakata za zdravlje vaših očiju. Inovativni je proizvod za prevenciju različitih očnih bolesti kao što su  suhoća  , zamagljen vid, često crvenilo i peckanje,  umor  i oticanje  kapaka  .

Takođe efikasno sprečava moguće ogrebotine površine oka, sprečava pojavu bolesti (kao što su konjuktivitis i ječam) i svakodnevno štiti oči od vremenskih nepogoda i zagađenja.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Razumijevanje problema s vidom – simptomi

Kratkovidost  :  zamagljen  vid  koji se pogoršava kada se gledaju udaljeni objekti. Vaš doktor će ovo nazvati  miopijom  . Možete imati veoma dobar  vid  izbliza

Dalekovidnost  :  Zamagljen  vid  kada gledate objekte izbliza. Bliski i udaljeni objekti mogu izgledati mutno. Doktor će reći da imate  dalekovidost  .

Astigmatizam  :  Možda imate zamagljen ili  dvostruki vid  na bilo kojoj udaljenosti. Takođe možete biti  kratkovidni  ili dalekovidi.

Ablacija  mrežnjače  :  Primetićete iznenadnu pojavu treperenja svetla, često u kombinaciji sa crnim  plutajućim plutačima  u vašem  vidnom polju  . Neće škoditi, ali u početku ćete možda vidjeti tamni veo ili veo koji blokira dio vašeg  vida  . Pokrijte jedno  oko  pa drugo i uporedite vid na svakom oku. Važno je da se odmah obratite svom ljekaru ako primijetite bilo koji od ovih simptoma

Daltonizam  :  Imate problema sa nijansama ili intenzitetom boja. Pošto je sve u percepciji, možda nećete znati da postoji problem dok ga vaš doktor ne otkrije. Ovaj genetski defekt uglavnom pogađa muškarce.

O Caps

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Noćno sljepilo  :  Teško je vidjeti predmete pri slabom svjetlu.

Katarakta  :  Budući da se razvija sporo, prvi simptom mogu biti problemi sa  očnim pregledom  prije obnavljanja vozačke dozvole. Ili vaš ljekar to može primijetiti tokom rutinskog  pregleda očiju  . Simptomi uključuju:

 • Zamagljen vid, koji može biti lošiji pri jakom svjetlu
 • Loš noćni vid, posebno tokom vožnje; problemi sa uočavanjem saobraćaja, detalja ili objekata (naročito putokaza)
 • Zasljepljivanje ili neprijatan odsjaj od farova automobila ili jakog sunčevog svjetla
 • Potrebno je jače svjetlo za čitanje
 • Boje izgledaju izblijedjele ili žute
 • Dvostruki ili trostruki vid (slike se preklapaju) samo na jednom  oku
 • Normalno tamna zjenica izgleda mliječno bijela ili neprozirna (uznapredovali slučajevi)
 • Bolna  upala  i pritisak u  oku  (veoma uznapredovali)

Strabizam  :  Vaše oči  se ne kreću kako bi trebale. Oba oka ili samo jedno se mogu ukrstiti prema unutra ili prema van. Dijete koje ga ima može  često trljati jedno ili oba oka. Mogli su i žmiriti, nagnuti glavu ili zatvoriti jedno oko da bi bolje vidjeli.

Glaukom  : Simptomi mogu ovisiti o vrsti  glaukoma  :

 • Hronični  glaukom otvorenog ugla: Nema simptoma dok ne izazove ozbiljno oštećenje oka.
 • Akutni  glaukom  : iznenadna pojava jakog, pulsirajućeg  bola u oku  ,  glavobolje  , zamagljenog vida,  duginih oreola  oko svjetala, crvenih očiju,  mučnine  i  povraćanja  . Ovo je hitna medicinska pomoć.
 • Sekundarni glaukom: Ovaj tip je rezultat traume,  upale  , lijekova,  katarakte  ili  dijabetesa  . Vaši simptomi će biti povezani sa uzrokom.
 • Kongenitalni glaukom: Ovaj tip pogađa dojenčad. Primijetit ćete suzne ili zamućene oči, neobičnu osjetljivost na svjetlost i uvećanu rožnjaču. Može zahvatiti jedno ili oba oka.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Makularna degeneracija  :

 • Loš ili valovit vid, posebno pri čitanju. Prave linije često izgledaju krivo.
 • Postepeni, bezbolni gubitak preciznog centralnog vida.
 • Prazne tačke u centralnom vidnom polju.

Sastojci o kapama: 

O Caps kapsule se sastoje samo od organskih sastojaka. Koristi prvenstveno svojstva kurkume, koja je bogata aktivnim sastojcima.

 • Kurkuma  : Prema različitim naučnim studijama, kurkuma je moćan saveznik u borbi protiv  oštećenja optičkog živca  i prekomernog gubitka ćelija retine odgovornih za progresivni gubitak vida. Ovaj začin ima jaka antioksidativna i detoksikaciona svojstva, štiti organ vida smanjujući  oksidativni stres  ćelija koje se nalaze na tkivu retine. Iz tih razloga stručnjaci preporučuju njegovu upotrebu pacijentima koji pate od  dijabetičke retinopatije  . Zapravo, visoka glukoza u krvi paralelno povećava oksidativni stres, što dovodi do smrti stanica koje čine pigmentni sloj mrežnice.
 • Kolagen  : tonira i jača strukturu oka,  stimuliše mikrocirkulaciju  i smanjuje lomljivost kapilara.
 • Magnezijum  : Ishrana bogata magnezijumom važna je za smanjenje rizika od razvoja očnih bolesti kao što su hipertenzija  i  glaukom. U stvari, poput klorida, magnezij jača mrežnicu i suprotstavlja se problemima s vidom kao što su nelagoda zbog promjene svjetla,  nervni grčevi  i  grčevi očnih mišića  (odgovorni za takozvano “plešeće oko”).
 • Aloe Vera  : ima snažno protuupalno djelovanje,  snižava intraokularni tlak  i povećava direktnu dotok krvi u mrežnicu. Ovo normalizuje proces refrakcije na nivou kristala.
O Caps

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

O kapama – kako to funkcionira?

O Caps kapsule  intervenišu kod očnih bolesti, efikasno vraćajući vid i poboljšavajući njegov kvalitet. Zahvaljujući  mješavini prirodnih aktivnih sastojaka,  jača mrežnicu, smiruje bol i iritaciju oka, te postepeno smanjuje upalu dok se ne eliminira.

Osim toga, kada se uzima u redovnim ciklusima,  O Caps ima važan preventivni učinak  , stimulirajući nervne sinapse i regulišući unutrašnji pritisak u očnoj jabučici. Sprječava pojave očne hipertenzije i značajno smanjuje rizik od degenerativnih bolesti oka (kao što su glaukom i katarakta).

Šta misle stručnjaci:  

Kliničke studije su jasne po ovom pitanju: od 45.000 dobrovoljaca,  vid je vraćen u 98% slučajeva  . U 9 ​​od 10 slučajeva rezultat je čak i dugotrajan. Mnogi profesionalci smatraju O Caps dobrom alternativom naočalama i kontaktnim sočivima.

Funkcioniranje očiju se s vremenom ne pogoršava, naprotiv, u 99% slučajeva dovoljan je jedan kurs terapije za efikasno poboljšanje reakcije očnih mišića i stimulaciju cirkulacije krvi, vraćajući normalan  vid  .

Zaista, prema mišljenju stručnjaka, stalna i ispravna upotreba O Caps kapsula značajno smanjuje potrebu za operacijom. Sve više liječnika preporučuje ovaj prirodni dodatak  kao alternativu lijekovima  , čak i za osobe koje pate od određenih patologija kao što su dijabetes i kolesterol.

Mišljenja i komentari o O Caps :

O Caps se pokazao kao efikasan proizvod  bez obzira na godine ljudi koji su bili podvrgnuti ovoj terapiji. O tome svjedoče recenzije kupaca.

Gabriele, 36, piše:  „Rezultat me je oduševio! Sve vidim tako jasno  da se ponovo osjećam kao mlađi školarac. Vidim bolje nego na prvoj godini studija.

Opet, Elisabetta, 51, piše ovako: „Nisam ni vidjela broj autobusa. Šta da kažem? O Caps je divno! Sada vidim mnogo bolje  , čak i najsitnije detalje.”

Ukratko, čini se da O Caps kapsule djeluju, mnogi zadovoljni kupci ih toplo preporučuju, vid im se popravio u trenu.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Kontraindikacije:

O Caps ne predstavlja nikakve kontraindikacije. Nije lijek  , stoga nije potreban recept. Budući da se sastoji samo od biljnih sastojaka (bez hemikalija i/ili štetnih za naš organizam)  nema nuspojava  , efikasnost proizvoda je preko 95%.

Ne koristiti kod dojenčadi i djece. Ne mogu ga koristiti  trudnice  . Takođe, ako dojite, posavetujte se sa svojim lekarom pre kupovine.

O Caps

Uputstvo za upotrebu:

Unutar pakovanja nalazi se praktični letak, koji detaljno opisuje upute za upotrebu. Generalno, preporučuje se uzimanje  1-2 O Caps t biokapsule dnevno  , ujutro i uveče prije obroka, sa velikom čašom vode. Za najbolje rezultate dobro je koristiti biljni preparat najmanje 1 mjesec. Preporučljivo je nastaviti sa redovnim ciklusima, na taj način ćete uživati ​​u stvarnim efektima na srednji i dugi rok.

Upozorenja:

Pakovanje treba čuvati dalje od izvora toplote iu dobrim uslovima. Nemojte koristiti proizvod ako je oštećen ili otvoren. To je mješavina biljaka, potpuno organska, ali se uvijek preporučuje  da se ne uzima sa alkoholnim pićima  kako bi se izbjegle štetne posljedice i promijenili rezultati. Iz istih razloga, uvijek je bolje ne prekoračiti naznačenu dozu. U slučaju sumnje ili uzimanja određenih lijekova, savjetuje se da se posavjetujete sa porodičnim ljekarom ili specijalistom.

Gdje kupiti O Caps kapsule i cijena:

Jedini način da kupite  O Caps kapsule je na  službenoj web stranici kompanije  . Na internetu postoji mnogo linkova na kojima možete kupiti ovaj proizvod, ali čuvajte se prevara. Kupovinom direktno od proizvođača možete biti sigurni u njegovu  originalnost  .

Trenutno se O Caps ne može naći u ljekarni, biljnoj prodavnici ili drugoj stacionarnoj radnji. Stoga, čuvajte se onih proizvoda koji se nalaze na Amazonu ili online trgovinama koji upadljivo podsjećaju na O Caps brend . To su samo imitacije. Mogu sadržavati nepoznate, pa čak i neprirodne sastojke.

Na web stranici osnovna cijena dodatka O Caps zahvaljujući  ponudi od 50%  , što se ne smije propustiti. Troškove dostave ne snosite, plaćate prilikom dostave. Osim toga, popunjavanjem odgovarajuće forme, odmah će vas kontaktirati operater od kojeg možete dobiti više informacija o proizvodu i potvrditi narudžbu

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

>>>-50% Cijena – Službena stranica – RS<<<

1 misao o “O Caps – negativna mišljenja, forum, ljekarna, cijena, gdje kupiti, forum”

Komentiraj